ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το θέμα της Ασφάλειας προσώπων και κτιριακών εγκαταστάσεων, πλέον δεν είναι απλά μια παροχή υπηρεσιών, αλλά αναγκαία και επιτακτική ανάγκη, η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά και άκρως επαγγελματικά. Αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί κυρίως, όταν γίνεται από τους ικανότερους επαγγελματίες του χώρου.

Η KRYPTIA και το διαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό της παρέχει την μέγιστη ποιότητα και εγγυάται την καθολική προστασία και την ασφάλεια της ζωής και τη περιουσία σας, από οποιασδήποτε μορφή απειλής και κινδύνου. Ότι μπορείτε να περιμένετε από μια επαγγελματική ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφάλειας είναι εφικτό.

Πλεονεκτήματα μας η διαρκής εκπαίδευση οποιουδήποτε εργάζεται για την εταιρία, η συνεχής ενημέρωση σε οποιαδήποτε νέας μορφής εγκληματικότητας, η παρακολούθηση νέων αλλαγών και απαιτήσεων στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, καθώς και η παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού σε ιδιαίτερους τομείς όπως είναι η αντιτρομοκρατία, η αντιπαρακολούθηση, οι πρώτες βοήθειες κ.α.. Ασχολούμαστε διαρκώς για την πρόληψη επικίνδυνων καταστάσεων, καθώς και την σοβαρή αντιμετώπιση εν την γενέσει τους ώστε να προφυλάσσουμε ότι πολυτιμότερο μας εμπιστεύεστε.

Έχoυμε δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα ανθρώπινο δυναμικό, το όποιο συνεχώς ανανεώνεται και απαρτίζεται μόνο από Επαγγελματίες, πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων του Στρατού, πρώην στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., Πανεπιστημιακούς Καθηγητές,  Ασκούμενους των πολεμικών και μαχητικών τεχνών καθώς και στελέχη τα οποία εργάζονται με επιτυχία επί σειρά ετών σε τομείς της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες προστασίας και φύλαξης:

-Συνοδεία και προστασία Πολύ Υψηλών Προσώπων (V.I.P. Protection).

-Στενή Προστασία (close protection).

-Υπηρεσίες φύλαξης (security services).

-Φυλάξεις γεγονότων (security events).

-Αναλύσεις ρίσκου (Analysis risk).

-Ιδιωτικές έρευνες (Private investigations). 

-Διακεκριμένες υπηρεσίες (Executive services).

Μέσα σε ελάχιστους μήνες, πάνω από 200 άτομα, πέντε ξενοδοχεία, είκοσι εταιρίες κ.α. μας εμπιστεύονται είτε για την εκπαίδευση τους από στελέχη μας, είτε για την ασφάλειά τους.

Λειτουργούμε επί 24ώρου βάσεως, θα χαρούμε να συζητήσουμε  οτιδήποτε σας απασχολεί.