ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

 


Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ security services & professional education, συνεπής στην μέχρι τώρα ποιότητα των εκπαιδεύσεων της και με την μοναδική της εμπειρία διοργανώνει το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Διαχείρισης Τρομοκρατικών Επιθέσεων» στην Αθήνα.

 

Το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα εκπαιδευτικό σεμινάριο αφορά: Άτομα και Διευθυντικά Στελέχη Εταιριών που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τον κίνδυνο της τρομοκρατίας και τα ενδεχόμενα απειλής τους, Εταιρίες Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας, που θέλουν να

πληροφορηθούν από έμπειρους ειδικούς για το φαινόμενο αυτό,  Πολίτες και Ένστολους που εργάζονται σε κρίσιμες θέσεις φυλάξεων προσώπων και εγκαταστάσεων, καθώς και ειδικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα  σε κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου «Wyndham Grand Athens«. (οδός Μεγ.Αλεξάνδρου αρ.2 -Πλατεία Γ.Καραισκάκη, ΜΕΤΡΟ «Στάση Μεταξουργείο») Το πεντάστερο Wyndham Grand Athens, ανήκει στην αλυσίδα «Wyndham Hotel Group», μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Ξενοδοχείων παγκοσμίως, με πάνω από 8.000 Ξενοδοχεία.

ΜΕΡΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του Σεμιναρίου είναι:

-Ανάλυση τρομοκρατίας (διεθνούς και εγχώριας)

-Κύκλος Ζωής Τρομοκρατικής Επίθεσης

-Ανάλυση τετελεσμένων τρομοκρατικών επιθέσεων σε Ελλάδα κ εξωτερικό

-Εκρηκτικές ύλες, Α.Ε.Μ., όπλα

-Σταθμοί δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση με ρεαλιστικά σενάρια κ.α.

 

Για να συμμετέχετε:

-Κάνετε κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό με αρ.ΙΒΑΝ: GR39 0172 7010 0057 0108 7732 688 Δικαιούχος ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΙΚΕ.

 

-Αναγράφεται στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας

-Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης: ΑΙΤΗΣΗ-Σεμιναριου

 

– Μας στέλνετε συμπληρωμένη την αίτηση μαζί με το αποδεικτικό κατάθεση στο email: kryptia.gr@gmail.com για να επικυρώσετετην συμμετοχή σας

Τηλέφωνα και πληροφορίες στα: 6934179035 – 2241304824

 

 

Λόγω περιορισμένων αριθμό συμμετέχοντων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Έγκυρες συμμετοχές θα είναι μόνο όσοι επικυρώσουν την συμμετοχή τους έως την 15-10-2017. 

 

 

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.